Stof en Steen

Al onze E-books zijn verkrijgbaar via Bol.com

Indien het niet prettig leest, dan kan je via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een E-book in PDF formaat toegezonden krijgen. Vergeet niet een aankoopbewijs mee te sturen en te melden in het onderwerp om welk e-Book het gaat.

Wij zij instructeur op het on line platform Udemy. Speciaal voor iedereen die meer wil weten over meubelstoffeer technieken is de Basis cursus gemaakt. Het wordt in het Engels gegeven. Aan de Nederlands transcryptie wordt hard gewerkt. Maar voor wie een klein beetje Engels spreekt is deze cursus prima geschikt. We hebben de teksten zo simpel mogelijk gehouden met veel duidelijk video materiaal. En mocht je vragen hebben dan kan je ze gewoon vragen via het emailadres van de cursus.

Klik op onderstaande link om je op te geven : Basis Technieken meubelstofferen

Ons best verkochte E-book Een gispen stoel met klemmen herstofferen is nu verfilmd. We hebben er een on line cursus van gemaakt. De zitting en rugleuning zijn bevestigd door middel van klemmen. De rugleuning bestaat uit 2 delen. Er komt geen naaimachine aan te pas.

Hieronder de link naar de on line training. Een Gispen stoel met klemmen herstofferen

 

 

Speciaal voor iedereen die meer wil weten over meubelstoffeer technieken is de Basis cursus gemaakt. Het wordt in het Engels gegeven. Aan de Nederlands transcryptie wordt hard gewerkt. Maar voor wie een klein beetje Engels spreekt is deze cursus prima geschikt. We hebben de teksten zo simpel mogelijk gehouden met veel duidelijk video materiaal. En mocht je vragen hebben dan kan je ze gewoon vragen via het emailadres van de cursus.

Klik op onderstaande link om je op te geven : Basis Technieken meubelstofferen

Wij zij instructeur op het on line platform Udemy. Speciaal voor iedereen die meer wil weten over meubelstoffeer machines en gereedschappen is deze cursus gemaakt. Het wordt in het Engels gegeven. Aan de Nederlands transcryptie wordt hard gewerkt. Maar voor wie een klein beetje Engels spreekt is deze cursus prima geschikt. We hebben de teksten zo simpel mogelijk gehouden met veel duidelijk video materiaal. En mocht je vragen hebben dan kan je ze gewoon vragen via het emailadres van de cursus. Er is een Nederlandse transcriptie (vertaling) in PDF doc bijgevoegd in de cursus.

Klik op onderstaande link om je op te geven : Industriele meubelstoffeer machines en gereedschappen