Stof en Steen

Naast onze eigen meubelstoffeer instructies op deze website en E-books van onze hand die je bij Bol.com kunt vinden, zijn er meer fantastische professionele websites die over meubelstofferen gaan. In deze lijst kun je er een aantal vinden, waarvan wij vinden dat deze bedrijven kwalitatief en professionele instructies, video’s leveren.Ze zijn wel in de Engelse taal, maar zeker goed begrijpbaar. Als we nog meer van deze kwalitatieve instructies onder ogen krijgen zullen we deze ook in onderstaande lijst plaatsen. Hieronder de lijst met de bedrijven die het onderwijzen van het vak meubelstofferen serieus nemen en goed weten over te brengen. Klik op de logo's om naar hun website te gaan.

jamilton
Wij vinden dat dit bedrijf alles heeft. Professionele instructies over meubelstofferen met duidelijke foto’s. Ze hebben You tube video’s waarin Joan de tijd neemt om alles over meubelstofferen uit te leggen.
Ze zijn een officieel trainingscentrum om zowel aankomend meubelstoffeerders en doehetzelvers op te leiden. Zij kunnen je werkelijk alles leren. Van klassieke tot moderne stoffering. Auto interieurs, gordijnen, hoezen, je kunt het zo gek niet opnoemen of zij weten het.
JA Milton heeft ook een online webshop met alles wat je je kunt wensen om je doe het zelf project te kunnen uitvoeren. Geen tijd of zin om het zelf te doen? Dan doet JA Milton het voor je.
Upholstery training programs
Cesar is virtuele meubelstoffeer leraar. Zijn you tubes video’s zijn misschien een beetje lang, maar heel erg duidelijk. Cesar spreekt niet veel in de video’s, maar dat maakt niet uit. Er is een begeleidende tekst, die het je makkelijk maakt. Sommige instructies zijn gratis, andere kun je kopen. Maar het is het waard om alle video’s te bekijken of te kopen. Je kunt zien dat hij heel erg zijn best heeft gedaan en veel tijd en aandacht heeft besteed aan de uitleg. Maar belangrijker nog, de video stralen zijn passie uit voor het meubelstoffeer vak.
 Sailrite
 Mathew en Hallie Grant laten je een verbazingwekkend aantal video’s zien. Ze hebben een doe het zelf advies blog. Op deze website kun je alles leren over het stofferen van allerlei objecten zowel voor je boot en thuis. Sommige instructies zijn gratis, andere zijn betaald. We vinden dat je wel waar krijgt voor je geld. Ze verkopen ook naaimachines, stoffen etc. In het kort: Als je een boot hebt, of als je van alles wil leren over de basis van stofferingen, als je stof, gereedschap of wat dan ook nodig hebt, ga dan naar hun website.
 spruce
Amanda Brown is je lerares samen met de sprucettes. Ze geeft je waardevolle tips. Beschrijving in één woord: Kleurrijk. De website is modern van opzet. Amanda is ook de autheur van het boek: Spuce Upholstery and design. Een stap voor stap uitleg boek. Op de website kun je doe het zelf instructies vinden met kleurrijke en leuke foto’s. Maar je kunt er ook video’s vinden.
Kims Upholstery
 Kim is erg leuk. De video’s op haar youtube kanaal zijn duidelijk en no nonsense. Ze heeft veel gratis video’s, maar je kunt bij haar ook een online cursus volgen. Welke we zeker aanbevelen. Het gaat vooroal om haar professionele meubelstoffeer kennis.