Stof en Steen

Wil je zelf je honden slaapzak met kussen maken? En je hebt onderstaand filmpje gezien, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Kom dan bij ons je eigen werktafel huren. Je maakt gebruik van onze machines en gereedschappen. De werkplaats is compleet ingericht voor het maken van kussens. Stof kan je zelf meenemen, maar kan je ook via ons bestellen. Materialen en vulling zijn aanwezig, maar je bent niet verplicht deze via ons aan te schaffen. Er is altijd een gediplomeerd stoffeerder aanwezig voor advies. Het gaat er wel om dat je alles zelf doet.

 


Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een werkplek voor bepaalde tijd, dan stuur je ons een mailtje of je belt ons. We plannen dan een intakegesprek met  je. Vrees niet voor moeilijke vragen enzo. Het gaat erom dat we samen inschatten hoeveel tijd je nodig hebt voor je project. En dat we samen kijken of er materiaal en of stof ingekocht moet worden. Op deze manier kunnen wij een planning maken en zorgen dat alles op tijd binnen is, zodat je niet onnodig een dagdeel extra hoeft te betalen. Laat in je mail weten dat het om een honden slaapzak gaat. Als je een ander model wil maken dan in het filmpje, neem dan tijdens de intake wat foto’s mee.

Wat zijn de kosten?
Per dagdeel van 09.30 uur tot 12.30 uur totaal 3 uur - 25 euro (incl. btw).

Zijn er extra kosten?
Als je wil dat je kussen bij ons blijft staan, dan vragen we 5 euro per week opslagkosten.

Kosten materialen?
De prijzen zijn exclusief de materialen, zoals koord, ritsen, garens, stof, schuim etc.  We leveren alle materialen die nodig zijn om je een honden slaapzak met kussen te kunnen maken. Wil je gebruik maken van onze materialen, dan houd je zelf een lijst bij met wat je gebruikt. Als je zelf stof of ander materiaal mee wil nemen, dan is dat geen probleem. Voor een kussen van 75x65 cm heb je 1.50 meter stof nodig. We zullen tijdens de intake alles bespreken. We hebben een assortiment aan staalboeken om stof uit te zoeken. Mocht je stof er niet bij zitten, dan zoeken we samen verder bij onze leveranciers.

Krijg ik begeleiding?
Uiteraard krijg je uitleg over de naaimachines, gereedschappen, veiligheid e.d. maar het gaat er vooral om dat je het zelf doet. Vragen kunnen altijd gesteld worden en zullen gewoon kosteloos beantwoord worden. Er is altijd een gediplomeerd stoffeerder aanwezig. Als in de praktijk blijkt dat je het leuk vindt en je meer zou willen leren, dan valt daar altijd over te praten. We zullen dan een lespakket voor je samenstellen aan de hand van onze competentiematrix.

Wanneer?
Doorlopend s’ochtends van zaterdag t/m woensdag van 09.30 uur – 12.30 uur. De middagen hebben we de ruimte voor onszelf nodig. En ja ook gewoon op zondagmorgen :-) Speciaal voor diegene die een volledige werkweek heeft.