Stof en Steen

De kinderen zijn deze week bij Henk en Olga.
Meneer Bruintjes heeft de administratie helemaal bijgewerkt.
Suzanne kan de hele week aan het werk in de meubelstoffeerderij.
Gisteren is ze voor het eerst weer eens gaan zwemmen. Maandag is haar enige vrije dag in de week. Ze probeert dan zoveel mogelijk van die dag te genieten. Maar de huishoudelijke karweitjes moeten ook gebeuren. Ze wilde het gras maaien toen ze uit het zwembad kwam. Maar daar is niets van terecht gekomen. De vriendin van de nieuwe buurman heeft zich aan Suzanne voorgesteld. En hoe…
Vandaag is er door de garage verderop in de straat een bestelbus stoel aangeleverd. De bus is verder helemaal in orde, maar de stoel zit helemaal onder de verf. Ze hebben per ongeluk het verfblik omgegooid. Suzanne heeft nog niet eerder een auto stoel gestoffeerd. Dus neemt ze er de tijd voor.
De stoel staat op tafel. Ze bekijkt hem van alle kanten. Ze ziet een metalen plaatje, wat er eerst af moet. Ze pakt haar handgereedschap en schroeft het plaatje los. Dan ziet ze een plastic strip. De zitting zit nog met twee schroefjes vast aan het frame. Ook deze maakt ze los. En de zitting is uit het frame verwijderd. Omdat de stof nogal beschadigd is besluit ze mallen te maken. De garage heeft gevraagd of ze de stoel met leder kan bekleden. Dat is voor Suzanne geen probleem. Ze heeft een schalmmesje en een hele huid besteld.
Wil je zelf een autostoel opnieuw stofferen? Bestel dan het E-book via Bol.com E-book Autostoel stofferen  Het E-book is geschikt voor op je smartphone, laptop, tablet, e-reader en natuurlijk ook je Desktop. Lukt het je niet om het boekje te downloaden? Stuur dan een email met het aankoopbewijs naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het boek in PDF formaat.

Je kunt eerst de video bekijken om te zien wat je koopt.